Gospel Recordings Nederland

Sanne van den Bosch

Sanne van den Bosch

Mijn naam is Sanne van den Bosch, geboren in 1991 en ik woon in Heerde. Zingen deed ik al voordat ik kon praten. Ik ben er ook niet meer mee gestopt. Zo heb ik bijvoorbeeld bij een kinderkoor gezongen.
Op mijn 17e kroop ik na een ingrijpende gebeurtenis weer achter de piano om mijn emoties van me af te zingen. Toen mijn opa ernstig ziek werd, schreef ik het nummer 'Enough', dat later werd doorgestuurd naar gospelzanger Gerald Troost, die het op zijn beurt doorstuurde naar Ralph van Manen. De samenwerking met Ralph leidde tot mijn debuutalbum 'Mickey Finn'.
In die tijd werd ik ook leadzangeres bij de gospelband Seven, een gospelband met gepassioneerde muzikanten.
Om me als soliste volledig te kunnen richten op mijn passie, heb ik in 2013 besloten te stoppen als leadzangeres bij de gospelband Seven. In datzelfde jaar mocht ik auditie doen voor het EO-programma 'Nederland Zingt Dichtbij' en mocht ik in oktober voor het eerst als soliste optreden bij een opname voor dit programma. Ik voel me gezegend en ben enorm dankbaar dat ik mijn grote hobby en passie mag inzetten om te zingen en getuigen van Gods liefde.

www.sannevandenbosch.nl

Leen Koster

Leen Koster is spreker, zanger, songwriter en een man met een echt zendingshart. Hij is gehuwd met Trudy en samen hebben ze 4 kinderen en 5 kleinkinderen. Zijn thuisbasis is de Volle Evangelie Gemeente Het Kruispunt in Nieuwerkerk aan den IJssel waar hij voorganger is. Daarnaast spreekt en zingt Leen in veel andere gemeentes.

Op 6 november 2015 kwam zijn eerste CD "Diep van binnenuit. De cd werd geproduceerd door Ralph van Manen en uitgegeven door Ecovata, een organisatie waar Gospel Recordings Nederland ook nauw mee samenwerkt. Na het uitkomen van de cd kwam deze direct op nummer 1 in de Nederlandse Gospel top 10. Tevens stond de cd o.a. op de website van SBS 6 geruime tijd op nummer 1 in de download top 10.
Na het uitkomen van ‘Diep van binnen’ is er veel gebeurd. Leen gaf interviews aan diverse kranten, bladen, radio- en tv stations en heeft inmiddels een aantal grote concerten met zijn band gegeven. Maar ook kleinere intieme winkeloptredens in Christelijke boekwinkels zijn in trek.

Inmiddels is Leen druk bezig met het schrijven en arrangeren van liedjes voor zijn nieuwe cd ‘Dichterbij dan ooit’ die naar verwachting in maart 2017 uit gaat komen. Ook nu betreft het weer een mix van ballads en uptempo songs waarin zeer herkenbare thema’s uit het leven van iedereen de revue passeren. Maar ook heel duidelijk een heen wijzing naar ‘het antwoord’ op vele vragen in het leven: Jezus Christus, de zoon van God.

Afgelopen jaar was Leen als zendeling o.a. nog actief in Oost-Europa en Suriname, waar hij ook een breed netwerk heeft.

GRN en Leen Koster bieden kerken en gemeentes zgn GRN-diensten aan. Leen zal dan spreken over zending en evangelisatie om mensen in hun eigen taal te kunnen bereiken. Maar hij zal ook een aantal liederen ten gehore brengen. Wilt u hierover meer weten, neem dan contact op met Leen Koster of Jaap Westerink via de websites www.leenkoster.nl of www.gospelrecordings.nl