Gospel Recordings Nederland

Materialen voor evangelisatie en Bijbelonderricht

GRN heeft audio-visuele materialen voor evangelisatie en eenvoudig Bijbelonderricht in ongeveer 6.500 talen en dialecten.

De eenvoudige audio-(visuele) materialen spreken God's waarheid in de taal van het hart van elke bevolkingsgroep. GRN produceert ook afspeelapparaten voor gebruik op afgelegen locaties.

5fish

 

Er is een GRATIS app genaamd 5fish die u vindt in:download onze gratis app via de app storedownload onze gratis app via Google Play

 

Om deze app onder de aandacht te brengen in uw omgeving kunt u visitekaartjes bestellen. Neem hiervoor contact met ons op.

Of bestel onderstaande sleutelhangers bij ons om uit te delen. Na 't scannen van de QR-code kun je via de taalkeuze getuigenissen en bijbelverhalen beluisteren, de bijbel lezen en nog veel meer. Bijvoorbeeld in 't Oekraïens. De sleutelhangers kosten € 0,30 per stuk.

     

 

Micro SD-cards

Voor het verspreiden van het evangelie met MicroSD-cards kunt u ook bij ons terecht. We kunnen hier voor u de gewenste boodschappen opzetten, zodat u deze kunt uitdelen aan onder meer vluchtelingen die geen internetverbinding tot kun beschikking hebben.

Speciaal voor vluchtelingen in West-Europa is een samenstelling van verschillende opnamen gemaakt in diverse talen waaronder Arabisch, Albanees, Kurdi Sorani, Somali en drie talen die veel in Ethiopie/Erithrea gesproken worden. U kunt micros SD-cards met deze opnemes bij ons bestellen door ons te bellen of mailen.GRN MP3-speler

Sinds begin 2022 zijn we in 't bezit van een geheel nieuwe GRN mp3-speler inclusief micro-SD-geheugenkaart. Daarmee kun je mensen kennis laten maken met het Evangelie in hun eigen taal met behulp van opnames die wij er voor je op kunnen zetten. Bijvoorbeeld in het Oekraïens, Russisch, Pools of elke andere taal die je maar wilt. We kunnen zelfs opnames in meerdere talen gezamenlijk op het geheugenkaartje zetten.


Informatie:
GRN Li-ion MP3-speler - rood, groen, blauw of goud - micro SD/USB + batterij + microSD GRN 8GB met opnames

Prijs per stuk: € 9,90
Bij afname van 10 stuks: € 9,50 per stuk
Bij afname van 25 stuks: € 9,10 per stuk
Bij afname van 50 stuks: € 8,75 per stuk

Bij de speler hoort een korte omschrijving die je kunt bekijken door op onderstaande button te klikken.

 

Laat s.v.p. weten wat we voor je mogen betekenen door een mailtje te sturen naar info@gospelrecordings.nl

 

 

Audio MP3's, CD's en evt. cassettes

GRN voorziet in evangelisatiematerialen en materialen voor eenvoudig Bijbelonderricht die aansluiten op de noden van verschillende mensen en culturen. De opnamen zijn gemaakt in diverse stijlen, met o.a. korte Bijbelverhalen, evangelisatieboodschappen, Bijbelpassages, en christelijke muziek.

Nederlandse opnamen

Omdat over de muziek van de Nederlandse opnames “Ongelooflijk”, “Lekker Gezellig!?” en "Ken je mij?" BUMA/STEMRA rechten afdragen moeten worden zijn deze niet gratis te downloaden. Klik op het album van uw keuze om deze te bestellen.

download de CD Ongelooflijk voor slechts 1 euro     download de CD Lekker gezellig!? voor slechts 1 euro     download de CD Ken je mij? voor slechts 1 euro

Belgische opnamen

Omdat over de muziek van de Belgische opname “Overhoop” BUMA/STEMRA rechten afdragen moeten worden is deze niet gratis te downloaden. Klik op het album om deze te bestellen.

download de CD Overhoop voor slechts 1 euro

Audio-visuele materialen

Audio-visuele onderwijsprogramma's geven een extra dimensie aan de presentatie van de boodschap. De afbeeldingen zijn groot en rijk gekleurd en zijn geschikt voor gebruik in vele culturen.