Gospel Recordings Nederland

Materialen voor evangelisatie en Bijbelonderricht

GRN heeft audio-visuele materialen voor evangelisatie en eenvoudig Bijbelonderricht in ongeveer 6.500 talen en dialecten. Deze zijn te bestellen via onze webshop onderaan deze pagina.

De eenvoudige audio-(visuele) materialen spreken God's waarheid in de taal van het hart van elke bevolkingsgroep. GRN levert ook afspeelapparaten voor gebruik op afgelegen locaties.

5fish

 

Er is een GRATIS app genaamd 5fish die u vindt in:download onze gratis app via de app storedownload onze gratis app via Google Play

 

Om deze app onder de aandacht te brengen in uw omgeving kunt u visitekaartjes bestellen. Neem hiervoor contact met ons op.

Of bestel onderstaande sleutelhangers bij ons om uit te delen. Na 't scannen van de QR-code kun je via de taalkeuze getuigenissen en bijbelverhalen beluisteren, de bijbel lezen en nog veel meer. Bijvoorbeeld in 't Oekraïens. De sleutelhangers kosten € 0,30 per stuk.

     

 

Micro SD-cards

Voor het verspreiden van het evangelie met MicroSD-cards kunt u ook bij ons terecht. We kunnen hier voor u de gewenste boodschappen opzetten, zodat u deze kunt uitdelen aan onder meer vluchtelingen die geen internetverbinding tot kun beschikking hebben.

Speciaal voor vluchtelingen in West-Europa is een samenstelling van verschillende opnamen gemaakt in diverse talen waaronder Arabisch, Albanees, Kurdi Sorani, Somali en drie talen die veel in Ethiopie/Erithrea gesproken worden. U kunt micros SD-cards met deze opnemes bij ons bestellen door ons te bellen of mailen.MP3-spelers

De KULUMI MINI is een all-rounder solar LED audio licht. Het heeft 4 helderheidsinstellingen, 3 niveaus van inhoudsnavigatie, 8GB geheugen, 2W luidspreker, 0,7W zonnepaneel, FM-radio en oplaadbare batterij. Het unieke ontwerp maakt hem compact, multifunctioneel en duurzaam.

De KULUMI X is de kleine en nieuwste uitvoering. Het is een audiospeler op zonne-energie met een hoge geluidskwaliteit, 8GB intern geheugen, 3 niveaus van inhoudsnavigatie, oplaadbare Li-ion batterij en ingebouwd zonnepaneel. Het compacte en waterbestendige ontwerp maakt het lichtgewicht, duurzaam en kosteneffectief.

Begin 2023 hopen we de prijzen bekend te kunnen maken voor het leveren van de KULUMI spelers inclusief SD-cards. Uiteraard kunnen wij voor u verzorgen dat gewenste opnames in 'elke' taal te beluisteren zijn via deze spelers.

 

Audio MP3's en eventueel CD's

GRN voorziet in evangelisatiematerialen en materialen voor eenvoudig Bijbelonderricht die aansluiten op de noden van verschillende mensen en culturen. De opnamen zijn gemaakt in diverse stijlen, met o.a. korte Bijbelverhalen, evangelisatieboodschappen, Bijbelpassages, en christelijke muziek.

Nederlandse opnamen

Omdat over de muziek van de Nederlandse opnames “Ongelooflijk”, “Lekker Gezellig!?” en "Ken je mij?" BUMA/STEMRA rechten afdragen moeten worden zijn deze niet gratis te downloaden. Klik op het album van uw keuze om deze te bestellen.

download de CD Ongelooflijk voor slechts 1 euro     download de CD Lekker gezellig!? voor slechts 1 euro     download de CD Ken je mij? voor slechts 1 euro

Belgische opnamen

Omdat over de muziek van de Belgische opname “Overhoop” BUMA/STEMRA rechten afdragen moeten worden is deze niet gratis te downloaden. Klik op het album om deze te bestellen.

download de CD Overhoop voor slechts 1 euro

Audio-visuele materialen

Audio-visuele onderwijsprogramma's geven een extra dimensie aan de presentatie van de boodschap. De afbeeldingen zijn groot en rijk gekleurd en zijn geschikt voor gebruik in vele culturen.

 

Bestel nu onze audio-visuele materialen via de webshop door op onderstaand plaatje te klikken.