Gospel Recordings Nederland

Materialen voor evangelisatie en Bijbelonderricht

GRN heeft audio-visuele materialen voor evangelisatie en eenvoudig Bijbelonderricht in ongeveer 6.455 talen en dialecten.

De eenvoudige audio-(visuele) materialen spreken God's waarheid in de taal van het hart van elke bevolkingsgroep. GRN produceert ook afspeelapparaten voor gebruik op afgelegen locaties.

5fish

 

Er is een GRATIS app genaamd 5fish die u vindt in:download onze gratis app via de app storedownload onze gratis app via Google Play

 

Om deze app onder de aandacht te brengen in uw omgeving kunt u visitekaartjes bestellen. Neem hiervoor contact met ons op.

Audio MP3's, CD's en evt. cassettes

GRN voorziet in evangelisatiematerialen en materialen voor eenvoudig Bijbelonderricht die aansluiten op de noden van verschillende mensen en culturen. De opnamen zijn gemaakt in diverse stijlen, met o.a. korte Bijbelverhalen, evangelisatieboodschappen, Bijbelpassages, en christelijke muziek.

Nederlandse opnamen

Omdat over de muziek van de Nederlandse opnames “Ongelooflijk”, “Lekker Gezellig!?” en "Ken je mij?" BUMA/STEMRA rechten afdragen moeten worden zijn deze niet gratis te downloaden. Klik op het album van uw keuze om deze te bestellen.

download de CD Ongelooflijk voor slechts 1 euro     download de CD Lekker gezellig!? voor slechts 1 euro     download de CD Ken je mij? voor slechts 1 euro

Belgische opnamen

Omdat over de muziek van de Belgische opname “Overhoop” BUMA/STEMRA rechten afdragen moeten worden is deze niet gratis te downloaden. Klik op het album om deze te bestellen.

download de CD Overhoop voor slechts 1 euro

Audio-visuele materialen

Audio-visuele onderwijsprogramma's geven een extra dimensie aan de presentatie van de boodschap. De afbeeldingen zijn groot en rijk gekleurd en zijn geschikt voor gebruik in vele culturen.

Audio afspeelapparaten

GRN produceert robuuste handopwindbare audio afspeelapparaten die blijven werken in situaties waar de meeste commerciële afspeelapparaten het laten afweten of waar geen electriciteit beschikbaar is of te duur is.

 

Micro SD-cards

Voor het verspreiden van het evangelie met MicroSD-cards kunt u ook bij ons terecht. We kunnen hier voor u de gewenste boodschappen opzetten, zodat u deze kunt uitdelen aan onder meer vluchtelingen die geen internetverbinding tot kun beschikking hebben.

Speciaal voor vluchtelingen in West-Europa is een samenstelling van verschillende opnamen gemaakt in diverse talen waaronder Arabisch, Albanees, Kurdi Sorani, Somali en drie talen die veel in Ethiopie/Erithrea gesproken worden. U kunt micros SD-cards met deze opnemes bij ons bestellen door ons te bellen of mailen.The Global Outreach Kit (GOKIT)

De Global Outreack Kit (GOKit) is een microSD-card met korte evangelieboodschappen van  3-7 minuten in meer dan 2500 talen en dialecten. De GOKit kan gebruikt worden om uit te zoeken welke taal iemand spreekt, maar ook als evangelisatiemiddel.

De GOKit is verkrijgbaar op een 4GB micro-SD card, welke je in een telefoon plaatst. De opnames kun je zoeken op taal- en dialectnaam. Het aantal talen en dialecten op de GOKit wordt steeds verder uitgebreid.

Bluetooth kit / uitwisselen van bestanden via Dropbox

Naast de verspreiding van de evangelieboodschap via de APP 5fish, de microSD-cards, de CD’s en de sabers (opwindbare MP3players) hebben we in Dropbox een map met diverse filmpjes en opnamen in diverse talen. Door ons een mailtje te sturen met het e-mailadres van uw dropbox-account, kunnen wij deze map met u delen. U kunt deze map (of delen hiervan) weer delen (share) met anderen.

Met Android kunt u, daar waar geen internetverbinding is, onze opnamen ook met uw smartphone en tablet via Bluetooth  delen. De ontvanger heeft de gedeelde bestanden na het delen op z'n toestel staan en kan deze op elk gewenst moment beluisteren/bekijken.

Voor uitleg hierover nodigen wij u uit contact met ons op te nemen!!

 

 

Solar mp-3 player

We zijn blij dat de nieuwe Omega Audio Bijbel sinds begin 2017 beschikbaar is. De Omega Audio Bijbel is een, op zonne-energie oplaadbare, audiospeler die speciaal ontwikkeld is voor het gebruik van b.v. meertalige content. De speler bevat een hi-capacity batterij en kan natuurlijk ook opgeladen worden met een stroomkabel. De speler kan gebruikt worden voor kleine en middelgrote groepen, maar heeft ook een koptelefoon aansluiting. De speler heeft een 3-niveau mappenstructuur voor de opslag van bestanden. Dit betekent dat het overschakelen tussen verschillende talen of tussen verschillende typen inhoud (bijvoorbeeld bijbel en andere content) een kwestie is van het indrukken van een knop.