Gospel Recordings Nederland

Hartelijk welkom op de pagina van de cd ‘Ken je mij?’, een gezamenlijk initiatief van Gospel Recordings Nederland en Ecovata.

De cd ‘Ken je mij?’ is speciaal gemaakt om het evangelie uit te kunnen uitleggen aan alle mensen die een grote leegte in hun leven ervaren en die proberen te vullen. Op de cd staan zes liedjes en vier getuigenissen waar mensen door geraakt kunnen worden. Over echte liefde, vriendschap, het ontdekken van God en hoe Hij je leegte op wil vullen en je leven wil veranderen. Jij mag er zijn!

Artiesten en sprekers

De sprekers zijn Bart R., Henk Koelewijn, Max Paans en Tanja Blokland.

De volgende liedjes staan op de cd:
•    ‘Aint no mountain high enough’ van Bigband the Convocation (www.convocation.nl)
•    ‘Father of forgiveness’ van Neal Morse (www.nealmorse.com)
•    ‘Friend till the end’ van Half a Mile (www.halfamile.nl)
•    ‘He knows my name’ van Life @ Opwekking (www.opwekking.nl)
•    ‘De schoonheid van je hart’ van Reni & Elisa (www.renienelisa.nl)
•    ‘Levenslied’ van Rebecca Steenbergen en Janine Beens (www.janine-music.com)

Elisa Krijgsman

Elisa Krijgsman is producer, zanger, gitarist en liedschrijver. Als gitarist en producer heeft hij met talloze gospelartiesten gewerkt en zelf is hij één van het duo Reni en Elisa. Tevens is hij ook producer en muziekleider van de Opwekkingsliederen en heeft hij liederen geschreven die in veel kerken in Nederland worden gezongen. Elisa Krijgsman heeft ook de cd ‘Ken je mij?’ geproduceerd.

 

Henk Koelewijn

Ik ben Henk Koelewijn. Geboren in een gelovig gezin. In het begin van mijn huwelijk met mijn lieve vrouw Willy, hebben we samen ons leven aan God gegeven en gezegd dat we voor Hem wilden werken. Als je dat bewust doet dan wordt je nooit meer werkeloos! Hij gaf ons drie kinderen en inmiddels zijn we de trotse grootouders van 6 kleinkinderen en 1 (bijna 3) achterkleinkind. Via een landbouwopleiding, jongerenwerk, evangelisatie, bijbelkringen, CSHG, Dorcas, Evomedia en St.Gave bracht God ons steeds meer in aanraking met buitenlanders. Afrikanen, Joden, Russen, Roemenen, Hongaren ,Polen, Oegandezen en ca. 20 jaar geleden bracht Hij ons bij de asielzoekers uit met name het Iran, Irak, Afghanistan, Syrië , Somalië en Eritrea. God bepaalde ons steeds weer bij de meer dan 200 keer dat Hij in Zijn Woord over Zijn en onze liefde naar de vreemdeling spreekt. En we hebben ontdekt dat juist in de landen waaruit veel van deze vluchtelingen komen, het aantal christenen snel groeit. Want onze God is een creatief God en het is een voorrecht dat mijn vrouw en ik daar op die manier getuige van mogen zijn.

Bart R.

Ik ben getrouwd en vader van 2 dochters. Ik werke voorheen voor de Johan Maasbach Wereldzending in het Bijbelhuis (winkel en uitgeverij). Verder spreek ik regelmatig in gevangenissen en op andere plaatsen en doe ik pastoraal werk. Mijn passie is om de mensen te vertellen dat God van hen houdt en dat zij het nu met Hem in orde kunnen maken. Wat Jezus voor mij heeft gedaan, wil Hij ook voor hen doen. Ik ben niet met het geloof opgevoed. Ik was wel op zoek, maar ik wist niet wat ik moest doen. Na een succesvol leven in de zakenwereld en onderwereld raakte ik binnen korte tijd alles kwijt. Ik werd zwaar depressief en wilde een eind aan mijn leven maken. In die tijd hoorde ik dat God van mij hield en mij een nieuwe kans wilde geven. Deze kans heb ik met beide handen aangepakt.

Max Paans

We leven in een samenleving waar het recht van de sterkste geld. Je verdient respect door het hebben van een goede opleiding en een baan met groeimogelijkheden. Een mooi voorbeeld daarvan zijn de gesprekken op verjaardagen. Herkenbaar?
Wat doe je als christen met de ongure types op straat. Met de dronkaards, verslaafden op straat. Geldt Gods opdracht werkelijk voor mensen die er zelf voor kiezen om zonder uitkering, zonder onderdak op straat te verblijven? Mensen die zich niet willen laten helpen? Ik laat me hierbij graag leiden door mijn bijzondere Reisleider, Jezus zelf. Hij leert mij om Zijn evenbeeld te herkennen in mannen en vrouwen die verslaafd zijn aan alcohol, heroïne, cocaïne en psychisch ziek zijn. Mensen die niet willen of kunnen werken, stelen en bedriegen, zichzelf verwaarlozen en geen uitzicht meer hebben in hun leven.  Ik wil van deze mensen houden, niet om wat ze zijn maar om op Wie ze lijken!

Tanja Blokland

Getrouwd, moeder van 3 kinderen. Als hulpverlener en preventiewerker bij Stichting Bright Fame zie ik de gebrokenheid en ontluistering van vrouwen die in de prostitutie werken. Daarnaast word ik tijdens het werk op de Amsterdamse Wallen geconfronteerd met de vele mannen die dwangmatig langs de vrouwen lopen maar nooit verzadigd raken, omdat de "betaalde liefde" nooit hun innerlijke leegte kan vullen. Het is mijn verlangen om met mijn bedrijf Power in Purity  het bederf op het gebied van seksualiteit tegen te gaan en het beste ervan tevoorschijn te halen: puurheid, reinheid en echtheid. Daar sterk in te staan is de beste vorm van weerbaarheid en biedt perspectief voor gezonde relaties en gezonde gezinnen waarbinnen kinderen binnen gezonde kaders kunnen opgroeien. Door middel van spreekbeurten en gastlessen wil ik zowel jongeren als volwassenen aanmoedigen deze uitdaging aan te gaan.

Bestellen:

BESTEL HIER de cd "Ken je mij".

Voor geïnteresseerden is er een preekschets beschikbaar om een kerkdienst aan dit thema te wijden. Deze is hier te downloaden.