Gospel Recordings Nederland

Nieuwsbrief GRN november 2017 (14/11/2017)

 NOVEMBER 2017

Beste lezers,

Want zo heeft ons de Here geboden: Ik heb u gesteld tot een licht der heidenen, opdat gij tot heil zoudt zijn tot aan het uiterste der aarde. Deze tekst uit Handelingen 13 vers 47 is voor ons een opdracht om tot de uitersten der aarde het Evangelie van Jezus Christus te verkondigen in elke taal. En zo lang de Here wil zullen we dat doen, het is Zijn werk, waartoe wij geroepen zijn. Bidt u met ons mee dat zoveel mogelijk mensen bereikt mogen worden, mede door ons werk, maar ook door dat van vele collega zendingsorganisaties!?

 

 

AUDIOSPELERS IN GHANA

Tijdens mijn verblijf in Ghana heb ik verschillende audio spelers, werkend op zonne-energie, met bijbehorende platenboeken, weggegeven. Een Ghanese kok in onze lodge vertelde al onze vrijwilligers die in de lodge verbleven over Christus, waarin en waarom hij geloofde. Deze man leefde van Het Woord... Toen ik de audiospeler gaf was hij zo dankbaar. '' Thanks God '' zei hij en hield het apparaat als een schat in zijn hand. Later vertelde hij dat hij diezelfde avond nog geluisterd heeft en elke ochtend en avond het apparaat aanzet. Zijn vrouw neemt de audio zelfs mee naar haar werk en luistert tijdens haar werkzaamheden naar Het Woord. Zijn kinderen dansen op de christelijke muziek die zij horen en ook herkennen in hun eigen taal, Dagbani.

Ook een studente en een verpleegkundige hebben een audiospeler met de platenboeken gekregen. Het liefst wilden ze er meer, maar ik moest het eerlijk verdelen.

De kerk in Tamale heeft 2 audiospelers gekregen. Één voor de kerk en één voor de jeugdvereniging. Vanwege hun armoede is het ideaal dat de audiospelerrs opladen door de zon. Hopelijk mogen de spelers een hulpmiddel zijn waardoor ze meer leren over de Bijbel en mag dé Zon van Gerechtigheid ook voor hen opgaan.

Hartelijke groet, Gezina van der Meulen.

 

   

Gezina van der Meulen deelt materiaal uitAUDIO SPELERS

Gelukkig heeft de komst van onze gratis app 5Fish de vraag naar audiospelers niet negatief beïnvloed. Nog steeds mogen we spelers leveren met boodschappen in vele talen. Om het u makkelijk te maken nog even een opfrisser.

   

 

VOORTGANG VAN HET PROJECT IN INDONESIË

Dankzij de giften die we ontvangen voor ons project in Indonesië mochten we dit jaar 14 nieuwe opnames maken in plaats van de geplande 7!! We zijn daar bijzonder dankbaar voor. Ook konden er veel meer cd's en Sabers gedistribueerd worden dan gepland. Dank voor uw bijdrage!. Voor 2018 willen we graag door en staan 12 nieuwe opnames gepland in verschillende stammentalen en ook staat distributie van verschillende producten op het lijstje. 

Opgenomen in 2017 op Borneo: Arut, Delang en Batangkawa.
Opgenomen in 2017 op de Molukken: Minang kabau Muko, Selaru, Oirata, Kei Kecil, Kei Basar, Larat, Yamdena, Wermatang, Seira, Malay kei en Airata Lu.

We beseffen heel goed dat we afhankelijk zijn van Gods zegen en voorzienigheid. Toch ontneemt ons dat niet de vrijmoedigheid u op de hoogte te brengen van onze plannen, waarvan u nu een update hebt ontvangen. Mocht u overwegen een financiële bijdrage te kunnen of willen leveren dan leest u onderaan deze mailing hoe u dat kunt doen.

   


GOSPEL RECORDINGS NEDERLAND

Noorderbreedte 1A
8081 PX Elburg

Telefoon: +31 (0) 525 - 769008

Email: info@gospelrecordings.nl
Website: www.gospelrecordings.nl

IBAN/rekeningnummer NL12 RABO 0141 5334 12
Incassant-ID: NL09ZZZ412032980000
KvK 41203298

                         

Is deze nieuwsbrief slecht leesbaar? Bekijk de online versie

Als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen kunt u dit kenbaar maken door een e-mail te sturen naar info@gospelrecordings.nl