Gospel Recordings Nederland

Nieuwsbrief GRN juni 2018 (20/06/2018)

 JUNI 2018

Beste lezers,

De afgelopen weken leek het werkelijk of er een soort van privacypaniek uitgebroken was. Het regende berichten van ondernemingen die nog net op tijd wilden benadrukken dat ze privacy super belangrijk vinden. Een goed idee uiteraard, want privacy ís ook heel belangrijk. Bedrijven moeten nu nog beter uitleggen wat ze doen.

   

Hoe we bij Gospel Recordings Nederland met uw persoonlijke gegevens omgaan hebben we vastgelegd in onze privacyverklaring. U kunt dit nalezen in onze privacyverklaring die op onze website staat op u klikt hier.

 

HET EVANGELIE UITDELEN IN CAMBODJA
Onlangs ontvingen wij een kort reisverslag van Dinie die naar Cambodja is geweest. U leest het hieronder:

In Phnom Peng hebben we cd’s uitgedeeld en o.a. tussen ruitenwisser van auto’s gedaan. In Phnom Peng ben ik ook een bakkerswinkel ingelopen. Er werden taarten verkocht die bijzonder mooi gedecoreerd waren. De verkoper, een jongeman van rond de 20, sprak ik aan: Heb je wel eens van Jezus gehoord. Nee, daar had hij nooit van gehoord. Ik heb hem enkele cd's gegeven en geadviseerd deze met zijn vrienden te beluisteren. Ik vertelde hem dat ik over 14 dagen weer terug zou komen.
14 dagen daarna weer terug geweest. Ik werd vriendelijk ontvangen, mocht gaan zitten. Op mijn vraag of hij de cd had beluisterd zei hij ja, met zijn familie. Daarop heb ik 2 cd’s gegeven waarop het Markusevangelie staat en 4 hoofdstukken van Handelingen. Deze jongen heet Kizz.

 


In het zuiden hebben we in een salon een smoothie genomen. Er was daar een laptop. Mij werd de ruimte gegeven om een cd te te laten horen. Terwijl wij genoten van de smoothie hebben wij de boodschap gehoord in het Kmer. De vrouw die ons hielp luisterde ook.

Bij Ankor Wat waren wij in een hotel. We raakten daar de laatste avond in gesprek met de jongen van de receptie, een serieuze jongen volgens ons. Hij vertelde dat hij 12 km verderop woont. Hij spreekt redelijk Engels, maar veel landgenoten niet. Kinderen leren op school, maar er zijn veel kinderen van ouders die geen schooluniform kunnen betalen. Hij geeft gratis Engelse les aan een grote groep kinderen (100?) Mijn reisgenote wilde hem graag een luisterbijbel geven. Hierop staan boodschappen in het kmer. Aan de achterkant zit  een solarpanel. De jongen was er heel blij mee, vroeg wel of het in het Engels was.

Een jongen van een jaar of 14 zat erbij. Hij is een jongen  van het platteland en werkt in het hotel. Hij keek heel hebberig naar de luisterbijbel. We hebben hem er toen ook 1 gegeven. Zo hebben we kunnen uitdelen en zaaien. Wij hopen en vragen aan de Heere of Hij wasdom wil geven.

Hartelijke groet,

Dinie

PS (namens de redactie): de geleverde materialen kwamen deels van de ZakBijbelBond en deels van Gospel Recordings Nederland

VOORTGANG VAN ONS PROJECT IN INDONESIË
Afgelopen voorjaar hebben onze collega's op de Molukken weer opnames in 3 talen kunnen maken en zijn er veel cd's en Sabers gedistribueerd. Voor 't najaar staan de overige 7 talen op de planning. U vindt ze op onderstaande projectkaart.
Uiteraard wordt uw gebed en e.v. ondersteuning hiervoor zeer op prijs gesteld.


 
   

 

LIVE OPTREDEN AMBASSADEUR LEEN KOSTER
Op zateragavond 29 september zal onze ambassadeur Leen Koster een concert in Dordrecht geven. Samen met een live-band zal hij optreden in Bonfire.  Adres: Wijnstraat 117, in Dordrecht. Naast zijn eigen reportoire zal Leen ook bekende Hymnes gaan zingen. 

Bestel hier je tickets

   


GOSPEL RECORDINGS NEDERLAND

Noorderbreedte 1A
8081 PX Elburg

Telefoon: +31 (0) 525 - 769008

Email: info@gospelrecordings.nl
Website: www.gospelrecordings.nl

IBAN/rekeningnummer NL12 RABO 0141 5334 12
Incassant-ID: NL09ZZZ412032980000
KvK 41203298

                         

Is deze nieuwsbrief slecht leesbaar? Bekijk de online versie

Als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen kunt u dit kenbaar maken door een e-mail te sturen naar info@gospelrecordings.nl