Gospel Recordings Nederland

Nieuwsbrief GRN oktober 2018 (18/10/2018)

 OKTOBER 2018

Beste lezers,

De haven in rep en roer


“Wanneer kom je terug om ons weer een mooi verhaal te vertellen?”

Deze vraag ontving ik via een berichtje op mijn telefoon van een zeeman uit Peru. Aan hem en zijn 27 collega’s, allemaal uit Peru, had ik een dag ervoor onze GRN CD’s in het Spaans gegeven, en ook5Fish kaartjes. Hun schip lag toen in de Amsterdamse haven. Ze hielden hun smartphone meteen in de aanslag om de 5Fish app uit te gaan proberen. We konden het Woord van God dicht bij de mensen brengen, met meerdere van hen bidden en uiteindelijk hebben ze allemaal een complete Spaanse Bijbel gekregen. Wat biedt het materiaal van GRN toch ontzettend veel mogelijkheden om het evangelie te vertellen.

   

Theo van Zuilekom helemaal rechts namens Het Havenlicht en GRN bij een schip uit Nieuw Zeeland. De kapitein vroeg zelf om cd's in Tagalog voor zijn Filippijnse bemanning en maakte er zelfs "reclame" voor.  Toen ik weg ging zwaaide hij langdurig en uitbundig vanaf de brug, waar ik even daarvoor met hem gesproken had.


“En daar krijg ik zomaar plotseling een 5Fish kaartje van een onbekende evangeliste in de Hinom vallei in Israël”.

Dit geweldige bericht ontving ik van één van onze medewerkers van de zeelieden zending. Hij was zó verrast en blij dit contact met deze evangeliste in Israël te hebben, dat hij mij meteen een WhatsApp-bericht stuurde.
Ja, het is inderdaad ook heel bijzonder! Dat betekent dus dat Gods woord overal ter wereld kan worden doorgeven aan mensen die op je pad komen. Zeelieden bijvoorbeeld, van overal vandaan, krijgen in de havens van Nederland GRN CD’s, die ook wel eens direct worden afgespeeld en vaak vinden deze CD’s  daarna hun weg over de wereldzeeën naar familieleden ver weg.

“Heb je er eentje voor mij in Cebuano, of Chinees, of Grieks, of Nepali, of Indonesisch of …., of …?”

En meestal kunnen wij dan zeelieden reuze blij maken wanneer ze hun eigen taal in hun handen hebben.

“Kijk eens, deze CD is in mijn taal!”, riep iemand enthousiast uit terwijl hij zijn, zojuist verworven aanwinst tegen zijn hart drukte.

Wilt u misschien weten hoe het moet, of hoe het allemaal werkt, of heeft u een vraag of suggestie, neemt U dan gerust contact met ons op.WAT ER ZOAL WERELDWIJD DOOR GRN GEREALISEERD WORDT
Bij GRN zijn we God dankbaar voor wat Hij ons wereldwijd heeft kunnen laten doen. We zijn er dankbaar voor dat het voor velen, waar dat tot nu toe onmogelijk voor was, mogelijk is om het Goede Nieuws van Jezus in hun eigen taal te horen. Hieronder treft u wat indrukwekkende cijfers aan uit 2017.

 
 

WIJ ZOEKEN IEMAND DIE CONTACTPERSOON VOOR KERKEN WIL ZIJN
Gospel Recordings Nederland is op zoek naar iemand die actief kerken wil benaderen om onze projecten en onze bediening onder de aandacht te brengen. Het betreft een partime vrijwilligersfunctie, waarbij je je tijd zelf in kunt delen. Uiteraard is het handig dat je een goed overzicht hebt van de 'kerkelijke kaart' van Nederland.

Voel je je geroepen en denk je dat jij de juiste persoon bent om dit samen met ons gestalte te geven? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar info@gospelrecording.nl t.a.v. Jaap of Marion Westerink.


HET MAKEN VAN NIEUWE OPNAMES IN INDONESIË
Graag houden we u op de hoogte van de voortgang m.b.t. het maken van nieuwe opnames in Indonesië. U kunt dit project nog steeds (financieel) steunen als u dat graag wilt of op uw hart heeft. Uiteraard wordt uw gebed in deze zeer gewaardeerd!!

Recent ontvingen we nog wat foto's van onze collegae.

 
Het maken van opnames in Sawiat, gesproken in zuid Sorong                      Het uitdelen van Sabers met opnames in de lokale taal.

 

Opnames maken in Ketemban Omban                                                        En 't maken van opames in 't AuyeGOSPEL RECORDINGS NEDERLAND

Noorderbreedte 1A
8081 PX Elburg

Telefoon: +31 (0) 525 - 769008

Email: info@gospelrecordings.nl
Website: www.gospelrecordings.nl

IBAN/rekeningnummer NL12 RABO 0141 5334 12
Incassant-ID: NL09ZZZ412032980000
KvK 41203298

                         

Is deze nieuwsbrief slecht leesbaar? Bekijk de online versie

Als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen kunt u dit kenbaar maken door een e-mail te sturen naar info@gospelrecordings.nl