Gospel Recordings Nederland

Nieuwsbrief GRN november 2019 (12/11/2019)

 NOVEMBER 2019

Beste lezers,

Het is een groot voorrecht en een zegen om als Gospel Recordings Nederland deel uit te mogen maken van een organisatie (Global Recordings Network) die ervoor zorgt dat mensen de boodschap van God in een taal kunnen horen die tot hun hart spreekt. Door Gods genade zijn we daar tot nu toe continue in staat. Onze dank gaat uit naar iedereen die onze bediening op welke manier dan ook ondersteunt.

Hieronder treft u een overzicht aan van wat er in 2018 wereldwijd is gebeurd, waarbij de impact ervan slechts onthult zal worden in de eeuwigheid. Moge God u zegenen en bemoedigen bij het lezen van onderstaand overzicht.


Na onze doorstart in 2008 zaten we op een beschikbaarheid van ca. 5.600 talen, nu ruim 900 meer!!

                                   

Als u als particulier, organisatie of kerk/gemeente gebruik wilt maken van onze middelen, schroom niet om contact met ons op te nemen! Het is beschikbaar. En bekijk vooral ook onze gratis app waarin alle opnames beschikbaar zijn.

 

Luisterbijbels voor onze kinderen

Sinds een paar jaar zijn wij enthousiaste verkopers van luisterbijbels in de jungle van Ecuador. De Bijbel staat er op in het Spaans, Kichwa, Achuar en Shuar, samen met bijbelstudies en Christelijke liederen. Onze buurman luistert al 4 jaar elke dag naar zijn Bijbel en hij is er definitief door veranderd. Hij vertelt dat hij 's avonds voor het slapen altijd nachtmerries had. Hij droomde dat duivels naar hem toe kwamen om hem mee te nemen. Nu hij elke avond naar Gods Woord luistert komt de duivel nooit meer langs.

Onze kinderen krijgen natuurlijk ook mee dat wij luisterbijbels verkopen in de indianentalen van Ecuador. Zij kwamen met een bijzonder verzoek: ´Wij willen ook graag een Bijbel in onze eigen taal om naar te luisteren´. We hebben besloten dat wij zelf de helft van de verkoopwaarde zullen bijleggen. De rest moeten de kinderen betalen uit hun spaargeld. Inmiddels hebben Corne, Helen, Arianne en Jacoline hun bijbel bij elkaar gespaard. Elke week krijgen ze 10 tot 50 cent en het duurde dus wel een tijdje voordat ze aan het bedrag kwamen! Van internet heeft Jaap een gesproken Nederlandse bijbel kunnen downloaden. Het accent is Surinaams, maar de boodschap is hetzelfde.

Onze dochter Jacoline met de audiobijbel waarvoor ze anderhalf jaar heeft gespaard.


Zoals wij vanaf ons zesde jaar elke dag de Bijbel lazen, zo luisteren onze kinderen vanaf hun tweede jaar naar de Bijbel. En als Jaap 's avonds uit de Bijbel vertelt komen de kinderen ineens met aanvullingen. ´Maar papa, toen de duivel weggegaan was nadat hij Jezus had uitgeprobeerd, toen kwamen de engelen voor hem zorgen hoor'. Bijzonder is dat we van dichtbij merken hoe robuust de Bijbels zijn. Ons zoontje van 2 jaar doet hem vaak om zijn nek en loopt al luisterend door het huis. De bijbels stoten tegen de muur en vallen soms zelfs op de grond, maar dat kan allemaal geen kwaad. Ze functioneren al meer dan een jaar zonder problemen.

Jaap en Linda Bezemer.

GOSPEL RECORDINGS NEDERLAND
Noorderbreedte 1A
8081 PX Elburg

Telefoon: +31 (0) 525 - 769008

Email: info@gospelrecordings.nl
Website: www.gospelrecordings.nl

IBAN/rekeningnummer NL12 RABO 0141 5334 12
Incassant-ID: NL09ZZZ412032980000
KvK 41203298