Gospel Recordings Nederland

Nieuwsbrief GRN oktober 2020 (02/10/2020)

 OKTOBER 2020

Beste lezers,

Via deze nieuwsbrief willen we jullie graag weer 'bijpraten' over ons wel en wee. Uiteraard zijn we door alle maatregelen rondom het Covid19 virus dit jaar, sinds half maart, niet meer in staat geweest om aanwezig te zijn bij conferenties, markten, campings, concerten etc. En daardoor hebben we fysiek minder mensen ontmoet om over de mogelijkheden te spreken die we kunnen bieden in duizenden talen. Uiteraard beraden we ons hoe we gestalte kunnen blijven geven aan de inhoud van onze missie en zoeken hierin Gods leiding. Het blijft Zijn werk, waarbij wij Zijn handen en voeten mogen zijn.

Een aantal maanden geleden hebben we jullie bericht over ons project in Kenia. Van onze collegae aldaar hebben we een mooie reactie ontvangen die we jullie niet willen onthouden.

Ondanks het feit dat Covid19 ook bij ons veel impact heeft danken we God dat we erin geslaagd zijn de Keiyo-taal op te nemen met behulp van de middelen die u naar GRN Kenya stuurde. Ik maak daarom namens het bestuur van Kenia van deze gelegenheid gebruik om u te bedanken voor het geweldige geschenk dat u aan GRN Kenya hebt gegeven. Moge de Heer u overvloedig zegenen.

Een compleet rapport van deze missie vind je door hier te klikken.

Graag blijven we onze collegae in Kenia ondersteunen, er zijn nog zoveel meer talen om op te nemen. Daarover hebben we jullie in onze vorige nieuwsbrief bericht. Via onderstaande QR code kunt u ons project in Kenia (blijven) steunen. Mocht het via deze QR code niet lukken, klikt u dan onderaan deze nieuwsbrief op de button 'Ondersteun ons' en benoem het project.

QR code Givt app t.b.v. project Kenia


NOODFONDS COVID19
Een aantal maanden geleden werden we door onze internationale directie gevraagd of we financieel zouden kunnen bijdragen vanuit Gospel Recordings Nederland voor hulp aan onze collega's in ontwikkelingslanden die getroffen zijn door de Covid-19-pandemie. We hebben in vertrouwen een redelijk groot bedrag gestort, waardoor hulp gerealiseerd kon worden voor elk van de personeelsleden die het nodig hebben in de meeste Afrikaanse centra van Global Recordings Network. Mocht u zich geroepen voelen om ons ook daarbij financieel of via gebed te ondersteunen dan vernemen we dat graag van u. Via onderstaande QR code kunt u hieraan bijdragen. Mocht het via deze QR code niet lukken, klikt u dan onderaan deze nieuwsbrief op de button 'Ondersteun ons' en benoem het project.

QR code Givt app t.b.v. noodfonds Covid 19 pandemieINTERNATINALE ONTWIKKELIGEN
Onlangs ontvingen we een rapportage van ons hoofdkantoor in Australië over internationale ontwikkelingen van Global Recordings Network, waar wij een onderdeel van zijn, in 2019. We hopen dat onderstaand overzicht voldoende inzicht biedt om mee te (blijven) leven/bidden, God te prijzen en onze bediening te blijven zegenen.

 

 
Zegen en groet,


Team Gospel Recordings Nederland

GOSPEL RECORDINGS NEDERLAND
van Gulickstraat 5
8081 AR Elburg

Telefoon: +31 (0) 525 - 769008

Email: info@gospelrecordings.nl
Website: www.gospelrecordings.nl

IBAN/rekeningnummer NL12 RABO 0141 5334 12
Incassant-ID: NL09ZZZ412032980000
KvK 41203298