Gospel Recordings Nederland

Nieuwsbrief GRN december 2020 (17/12/2020)

 DECEMBER 2020

Beste lezers,

Terugblikkend op 2020 kunnen we met z'n allen wel concluderen dat het een heel turbulent jaar is geweest. Door Covid-19 liep alles anders als verwacht en gepland. Zoals in de vorige nieuwsbrief gemeld zijn we dankbaar dat we d.m.v. de samenwerking met onze collegae in Kenia toch nog enkele opnames hebben kunnen maken en tevens ook in de gelegenheid waren om financieel te voorzien in een Coronafonds voor collegae in ontwikkelingslanden. Dankzij uw giften was dit uiteindelijk ook weer mogelijk, dank de Heer!
Wat 2021 gaat brengen weet niemand. We blijven ons als GRN onder andere focussen op de samenwerking in Kenia, want er is nog veel werk te verzetten. 

CITYBIBLES & GRN
Waar we ons ook in verheugen is de samenwerking met CityBibles die we nu onderzoeken. En dan niet alleen vanuit Gospel Recordings Nederland, maar juist in een breder verband met onze wereldwijde zendingsorganisatie Global Recordings Network. City Bible Foundation heeft onlangs een app gebouwd genaamd CityBibles en ook een kleine sleutelhanger gemaakt met een QR-code. Deze Bijbel-app met sleutelhanger is zeer effectief om Bijbelse bronnen in handen van mensen te krijgen tegen een zeer redelijke prijs. Zodra de QR-code is gescand met de camera van een smartphone, kunnen gebruikers kiezen uit meer dan 80 talen. Zodra de taal is gekozen, heeft de app een overvloed aan inhoudsopties om uit te kiezen. Gebruikers kunnen voor elk bijbelboek video’s lezen, beluisteren of bekijken. De app bevat ook films voor kinderen, getuigenissen, leesplannen en meer. Sinds kort kunnen gebruikers nu ook kiezen voor 'meer talen' en zo via een button 'Global Recordings Network' in de 5Fish app terechtkomen om in meer dan 6.400 talen naar bijbelse boodschappen en -verhalen te luisteren. Naast het feit dat opnames in heel veel talen hierdoor 'bij elkaar' in één platform komen, gaan we ook kijken hoe we de sleutelhangers en gedrukte bijbeltjes mogelijk in kunnen zetten bij onze missies wereldwijd. We houden jullie op de hoogte over het vervolg.

                               


Graag willen wij u hartelijk dankzeggen voor uw steun om het belangrijke werk van GRN voort te mogen zetten.
Mocht u overwegen om een eindejaarsgift te geven, zodat we nog meer mensen die nog nooit van Jezus gehoord hebben kunnen bereiken, dan kan dit vrij simpel door onderaan deze groet op de button “ondersteun ons” te klikken. Bent u minder digitaal aangelegd dan kan 't uiteraard ook door 'gewoon' een bedrag over te maken op ons IBAN rekeningnummer dat u ook hieronder aantreft. GRN is door de belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). 

 
Zegen en groet,


Team Gospel Recordings Nederland

GOSPEL RECORDINGS NEDERLAND
van Gulickstraat 5
8081 AR Elburg

Telefoon: +31 (0) 525 - 769008

Email: info@gospelrecordings.nl
Website: www.gospelrecordings.nl

IBAN/rekeningnummer NL12 RABO 0141 5334 12
Incassant-ID: NL09ZZZ412032980000
KvK 41203298