Gospel Recordings Nederland

Nieuwsbrief GRN augustus 2021 (16/08/2021)

 AUGUSTUS 2021

Beste lezers,

SLEUTELHANGER MET QR-CODE
Een Digitale Bijbel met meer dan 80 talen. Zodra de taal is gekozen heeft de app een overvloed aan inhoudsopties om uit te kiezen.
Deze sleutelhanger is ontwikkeld door City Bible Foundation, waar Gospel Recordings Nederland inmiddels een nauwe samenwerking mee aangegaan is. Sinds kort hebben we een 'eigen' versie van deze sleutelhanger die u rechtstreeks bij ons kunt bestellen. Door de samenwerking zijn alle opnames die in onze 5Fish app staan nu ook opgenomen achter deze QR-code op de sleutelhanger. Daarmee is niet alleen de bijbel te lezen en beluisteren in heel veel talen, maar ook alle bijbelverhalen en getuigenissen van GRN zijn in bijna 6.500 talen te beluisteren en bekijken. Op deze manier komen lezen, luisteren en kijken bij elkaar. Hoe waardevol dat het Evangelie altijd bij je kan zijn door deze prachtige eenvoudige sleutelhanger die je uiteraard zelf aan je sleutelbos kunt doen, maar ook uit kunt delen!

       

De kostprijs van dit artikel bedraagt € 0,30 per stuk. Je kunt de sleutelhangers bij ons bestellen door een mail te sturen naar info@gospelrecordings.nl U bepaalt zelf welk bedrag u naar ons overmaakt als gift om de sleutelhangers te bestellen voor evangelisatiedoeleinden. Wij brengen u slechts op de hoogte van de kostprijs van uw bestelling. Bij heel grote hoeveelheden overleggen we dit graag met u.


VERVOLG PROJECT KENIA
Van onze collega Walter uit Kenia ontvingen we een rapport over het werk aldaar waar wij uw steun voor vragen. Hij schreef ons:

Groeten aan u in de naam van Jezus Christus.

U ontvangt het bijgevoegde rapport m.b.t. de voortgang van de vertaling en het maken van de opnames van GRN LLL-materiaal (Look, Listen & Live) voor de taalgroep Rabai en Giriama. Als GRN-team en het bestuur in Kenia waarderen we uw oprechte en voortdurende steun aan onze projecten.

Moge de Heer u zodanig leiden dat nog meer projecten ondersteund kunnen worden om de onbereikte mensen het verhaal van Jezus in hun hartstaal te laten horen om de Redding van Christus te aanvaarden voor het welzijn van Zijn Koninkrijk. We blijven jullie team in Nederland waarderen en bidden voor de steun die je ons hebt gegeven voor dit Rabai en Giriama taalopnameproject. Blijf alstublieft bidden dat we dit jaar meer fondsen zullen kunnen vinden, zoals aangegeven in het rapport, om dit werk te verspreiden. Moge de Heer u allen zegenen.

Het genoemde rapport kunt u hier downloaden om te lezen.

Mocht u het op uw hart hebben om dit project te ondersteunen dan kunt u een gift overmaken onder vermelding van 'project Kenia 2021'. De gegevens treft u hieronder aan. Ook kunt u onder aan deze nieuwsbrief de button 'ondersteun ons' aanklikken of bijgaande QR-code scannen. En wilt u het s.v.p. ook (weer) onder de aandacht brengen in uw kerk/gemeente? 

 


Zegen en groet,
Team Gospel Recordings Nederland

 

GOSPEL RECORDINGS NEDERLAND
van Gulickstraat 5
8081 AR Elburg

Telefoon: +31 (0) 525 - 769008

Email: info@gospelrecordings.nl
Website: www.gospelrecordings.nl

IBAN/rekeningnummer NL12 RABO 0141 5334 12
Incassant-ID: NL09ZZZ412032980000
KvK 41203298