Gospel Recordings Nederland

Nieuwsbrief GRN december 2021 (10/12/2021)

 DECEMBER 2021

Beste lezers,

     

 

Gospel Recordings Nederland & City Bibles Foundation hebben wat betreft het delen van het Evangelie besloten samen op te trekken. De nadruk ligt hierbij op wederzijdse ondersteuning door gezamenlijke opslag, distributie en verzending van middelen. Daarnaast delen we onze netwerken (AVG-proof) om zo, met behoud van eigen identiteit en zelfstandigheid wat betreft governance en financiën, innovatieve ontsluiting van Christelijke content te kunnen ontwikkelen en realiseren. Beide organisaties hebben de intentie om elkaar maximaal te dienen bij de invulling van hun eigen visie en missie.

City Bible Foundation is een christelijk non-profit bedrijf dat gespecialiseerd is in op maat gemaakte producten en evangelisatiemateriaal. Ze drukken elk jaar meer dan 500.000 City Bibles (Nieuwe Testamenten). City Bible Foundation werkt samen met YouVersion, Faith Comes by Hearing, The Bible Project, Bible App for Kids, Superbook en nu trekken ze ook samen op met Gospel Recordings Nederland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Veenendaal, waar vanaf nu ook de producten van GRN liggen.

Feedback over 5Fish
Onze 5fish-app is nu op meer dan 100.000 telefoons en apparaten geïnstalleerd. De app en onze andere websites hebben in ruim een jaar tijd meer dan 4 miljoen uur aan christelijke inhoud toegankelijk gemaakt in meer dan 6.000 verschillende talen. De 5fish app bevat GRN Evangelie opnames en audio-visuals, de Jezus Film en audio Bijbels.We zijn zo dankbaar dat het mogelijk is om zo veel mensen over de hele wereld te bereiken. Je kunt meestal binnen een minuut of twee een taal vinden en afspelen. Als een taal eenmaal op je telefoon is gedownload, kun je hem op elk moment afspelen en heb ik zelfs geen internetverbinding nodig.

De app is zo ontworpen dat het heel eenvoudig is om de inhoud met andere mensen te delen. Je kunt een evangeliebericht sturen op dezelfde manier als je andere inhoud kunt delen vanaf een telefoon of computer. Het is super gemakkelijk.

Hier zijn enkele commentaren van dankbare gebruikers:

Richard en Rhonda schrijven: "Ik ben verbaasd en onder de indruk van de verscheidenheid aan beschikbare talen, en van de kwaliteit van alle videoclips."

Linda schrijft: "Zeer nuttig voor het delen van de Bijbel met sprekers van andere talen."

Kyle schrijft: "Ik waardeer de tijd en moeite die in dit werk is gestoken! Ik heb het vele malen gebruikt toen ik een tribale taal aan het leren was om me te helpen de woorden voor bepaalde Bijbelverhalen te krijgen. Deze app helpt heel veel!"

Samuel schreef: "eenvoudig en efficiënt"

David schrijft: "Ik gebruik het als een hulpmiddel om bijbellessen door te sturen naar een vriend op Messenger in Kusii County, Kenia. Ik heb een nicht die zendeling is naar de Niva Cle in Paraguay en was verrast om ook lessen en liederen in die taal te zien."

Wilson schrijft: "Geweldige app, ik was in staat om het evangelie in mijn lokale taal te krijgen en ook om de stem van mijn overleden vader te horen. Goed werk."

Luciano schrijft: "Prachtige evangelisatie tool. Verbazingwekkende en relevante informatie samen op één plaats en in vele talen. Dank u allen voor uw harde werk."

Gavin schrijft: "Hou van de conversatie starter video's. Goed om geestelijke gesprekken met mensen te beginnen."

Diocelito schrijft: "Perfect voor de zondagsschool. Bedankt voor deze app. Goed werk."

Gerry schrijft: "Ik gebruik deze app elke dag, en heb ongeveer 150 verhalen die ik heb gedeeld met vrienden die ik ontmoet. Zo geweldig om verhalen over Jezus te laten zien, in video."

We zouden de 5fish app graag in meer talen beschikbaar maken, zodat nog meer mensen hem kunnen gebruiken. We hebben vertalers nodig om dit werk te doen.

Ons 5fish-ontwikkelingsteam werkt eraan om het makkelijker te maken om de app te gebruiken op plaatsen waar geen internet is en om het makkelijker te maken voor mensen om opnames te vinden in verwante talen.We zouden graag zien dat meer mensen 5fish leren kennen en gaan gebruiken. Kun jij dit artikel doorgeven aan een evangelist of zendeling die jij kent? Download de 5fish app hier!
Overigens is de 5fish app ook geïntegreerd in de app van City Bibles via onderstaande button 'Global Recordings Network' waar wij toe behoren.

 

PRACHTIGE GIFTBOX ALS KERSTGESCHENK
 

Inclusief een Interactieve Bijbel met sleutelhanger Qr-code om de Bijbel te lezen, luisteren en kijken, en een flyer.

Het Nieuwe Testament in deze giftbox wordt gesponsord door de City Bible Foundation. (alleen in combinatie met de volledige giftbox te verkrijgen)

Prijs per stuk: € 6,95

Bestel 2 met 5% korting
Bestel 5 met 10% korting
Bestel 10 met 15% korting
Bestel 25 met 20% korting
Bestellen kan HIER!

 

DUBBELWANDIGE KOFFIEBEKERS

MET KERST DESIGN

Prijs: € 1,95 per stuk

Koop 2 voor € 1,90 per stuk
Koop 5 voor € 1,85 per stuk
Koop 10 voor € 1,75 per stuk
Koop 25 voor € 1,50 per stuk
Bestellen kan HIER!

 

Graag willen wij u hartelijk dankzeggen voor uw steun om het belangrijke werk van GRN voort te mogen zetten. Mocht u overwegen om een eindejaarsgift te geven, zodat we nog meer mensen die nog nooit van Jezus gehoord hebben kunnen bereiken, dan kan dit vrij simpel door onderaan deze groet op de button “ondersteun ons” te klikken. Bent u minder digitaal aangelegd dan kan 't uiteraard ook door 'gewoon' een bedrag over te maken op ons IBAN rekeningnummer dat u ook hieronder aantreft. GRN is door de belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). 


Zegen en groet,
Team Gospel Recordings Nederland

 

GOSPEL RECORDINGS NEDERLAND
van Gulickstraat 5
8081 AR Elburg

Telefoon: +31 (0) 525 - 769008

Email: info@gospelrecordings.nl
Website: www.gospelrecordings.nl

IBAN/rekeningnummer NL12 RABO 0141 5334 12
Incassant-ID: NL09ZZZ412032980000
KvK 41203298