Gospel Recordings Nederland

Nieuwsbrief GRN februari 2022 (05/02/2022)

 FEBRUARI 2022

Beste lezers,

Afgelopen jaar hebben we jullie gevraagd om, indien mogelijk, financieel bij te dragen voor het maken van nieuwe opnames in Kenia en hier tevens voor te bidden. Door jullie giften konden we ook afgelopen jaar weer een bijdrage leveren aan het werk aldaar. En ook voor dit jaar willen we daar graag mee door gaan. We hebben bemoedigende berichten ontvangen van onze collegae uit Kenia en we willen jullie daar graag in mee laten delen.

Rabai, ook Rabai Mpya (Nieuw Rabai) genoemd, is een historische plaats en subdistrict in Kilifi County, Kenia, ongeveer 12 mijl ten noordwesten van de stad Mombasa. Het is de eerste plaats in Kenia waar missionarissen van de Church Missionary Society (CMS) uit Engeland een christelijke missie vestigden. De bevolking van Rabai staat bekend als Rabai (Warabai in Swahili) en hun taal is ook bekend als Rabai (kirabai in Swahili). Zij zijn een van de negen stammen die bekend staan als Mijikenda. Zij hebben een bevolking van ongeveer 132.000 mensen, waarvan 40% christen is. De meerderheid is etnisch gelovig en slechts 12% is evangelisch.


In gesprek met de voorgangers voor de Rabai opname

 

GRN Kenia heeft na onderzoek en samenwerking met de Rabai voorgangers de Look, Listen en Live evangelieboodschappen vertaald en gehercodeerd voor respectievelijk de 8 series en de Good News scripts, om de voorgangers te helpen hun evangelische activiteiten en de verspreiding van het Woord in het gebied te stimuleren.

Deze serie van de boeken bevatten bijbelverhalen van Genesis tot Openbaring. Ze maken het makkelijk om naar de verhalen te luisteren terwijl je naar de plaatjes kijkt. Met dit werk had het GRN Kenia team een seminar en distributie bijeenkomst met de voorgangers, zondagsschool leraren en andere kerkleiders binnen de Rabai taalgroep in Kilifi county aan de kust. 32 sets met materialen (1-9 per set) werden uitgedeeld aan de 18 kerken die vertegenwoordigd waren tijdens onze bijeenkomst.


Rabai voorgangers die de GRN materialen ontvangen en bidden voor een veilig gebruik in het veld en de kerken

De voorgangers prezen het werk van GRN en namen met enthousiasme de materialen in ontvangst en één gaf aan: "Het werk van GRN zou de prioriteit zijn voor onze gemeenschap net zoals we de 1e zendeling in Kenia ontvingen, dat onze mensen de evangelieboodschappen in de taal van hun hart horen is ons gebed geweest. Deze materialen zijn op zichzelf al een "leraar". Ahsanteni sana mbarikiwe Zaidi na muweze kusaidia makabila wengi ambao wamewachwa nyuma kama sisi. Mungu abariki wakiristo walio jitolea kupeana kwa kazi ya Mungu". (hartelijk dank en ontvang zegeningen en meer mogelijkheden om vele andere gemeenschappen te helpen die net als wij zijn achtergebleven. God zegene de christenen die offers hebben gebracht en hebben gegeven voor ons welzijn).


Uit waardering bidden en danken de voorgangers voor de materialen

We danken God dat we dit werk over de hele wereld mogen doen en dat vele onbereikte mensen met het evangelie en de verhalen van Jezus in hun eigen taal bereikt mogen worden. Dat de Blijde Boodschap van Jezus Christus vele levens in de wereld zal veranderen, ongeacht welke godsdienst dan ook, en ze Jezus zullen aanvaarden.


Opleiding over het gebruik van de materialen door onze collegae James en Walter

De volledige rapportages uit Kenia kunnen jullie lezen door hier te klikken.

 

SLEUTELHANGER MET QR-CODE
Een Digitale Bijbel met meer dan 80 talen. Zodra de taal is gekozen heeft de app een overvloed aan inhoudsopties om uit te kiezen.
Deze sleutelhanger is ontwikkeld door City Bible Foundation, waar Gospel Recordings Nederland inmiddels een nauwe samenwerking mee aangegaan is. Sinds kort hebben we een 'eigen' versie van deze sleutelhanger die u rechtstreeks bij ons kunt bestellen. Door de samenwerking zijn alle opnames die in onze 5Fish app staan nu ook opgenomen achter deze QR-code op de sleutelhanger. Daarmee is niet alleen de bijbel te lezen en beluisteren in heel veel talen, maar ook alle bijbelverhalen en getuigenissen van GRN zijn in bijna 6.500 talen te beluisteren en bekijken. Op deze manier komen lezen, luisteren en kijken bij elkaar. Hoe waardevol dat het Evangelie altijd bij je kan zijn door deze prachtige eenvoudige sleutelhanger die je uiteraard zelf aan je sleutelbos kunt doen, maar ook uit kunt delen!
      

De kostprijs van dit artikel bedraagt € 0,30 per stuk. Je kunt de sleutelhangers bij ons bestellen door een mail te sturen naar info@gospelrecordings.nl Je bepaalt zelf welk bedrag je naar ons overmaakt als gift om de sleutelhangers te bestellen voor evangelisatiedoeleinden. Wij brengen je slechts op de hoogte van de kostprijs van uw bestelling. Bij heel grote hoeveelheden overleggen we dit graag met je.

 

Deze Wireless NFC Jo-Jo is een geweldig cadeau voor kinderen. Het is ontwikkeld met een NFC-tag aan de binnenkant, zodat je je telefoon bij de Yo-Yo kunt houden en het opent automatisch de City Bibles Kids-app. Of via de originele manier door de Qr-code te scannen. Er zijn instructies om de Yo-Yo te gebruiken en om je te laten zien hoe de Yo-Yo vergeleken kan worden met je persoonlijke relatie met God. Inclusief de gloednieuwe 3D-clip van 'The Good Artist'.

En er is meer;
The Yo-Yo heeft heel veel video's uit de Bijbel.
Het Interactieve Johannes Evangelie.
Luister via Global Recordings Network.
Lees 'Jesus Messiah' van Willem de Vink.
En een kleurspelletje van de Goede Tekenaar.

Beschikbaar in meerdere talen!

*Je kunt de NFC en Qr-code gratis en onbeperkt scannen
*Er zijn geen betalingskosten voor het scannen van de NFC of Qr-code

De prijs per jojo, die leverbaar is in 6 kleuren, bedraagt bij kleine hoeveelheden € 1,50 per stuk. Bestellen kan door een mailtje te sturen naar info@gospelrecordings.nl

 

2022 - Year of 5fish

 

"Als je de woorden niet kunt vinden"
5fish werd 10 jaar geleden opgericht. Wij danken iedereen die inmiddels gebruik gemaakt heeft van dit prachtige hulpmiddel en voor de vele duizenden mensen die Gods woord erdoor hebben gehoord. We hopen dat tegen het einde van 2022 nog veel meer christenen over de hele wereld GRN kennen en gebruiken.

Onze doelen m.b.t. 5Fish:
- Het aantal gebruikers van 5fish over de hele wereld verhogen van minder dan 20.000 naar meer dan 100.000.
- Het aantal vertalingen van de 5fish gebruikersinterface verhogen van 19 naar meer dan 40
- Verhogen van het aantal talen met opnames
- Toename van het aantal evangelieprogramma's

5fish heeft het verhaal van Jezus als:
GRN opnames
Audio-visuals
Jezus Film
Audio Bijbels
en vele andere gespecialiseerde programma's

We danken de Heer voor Zijn voorziening van 5fish. Verheug je over het feit dat we het verhaal van Jezus gemakkelijk kunnen vertellen in meer dan 6.700 verschillende talen en spraakvariaties.


Zegen en groet,


Team Gospel Recordings Nederland

 

GOSPEL RECORDINGS NEDERLAND
van Gulickstraat 5
8081 AR Elburg

Telefoon: +31 (0) 525 - 769008

Email: info@gospelrecordings.nl
Website: www.gospelrecordings.nl

IBAN/rekeningnummer NL12 RABO 0141 5334 12
Incassant-ID: NL09ZZZ412032980000
KvK 41203298