Gospel Recordings Nederland

Nieuwsbrief GRN december 2022 (16/12/2022)

 DECEMBER 2022

Beste lezers,

Aan het eind van dit jaar willen we u graag op de hoogte brengen van de laatste nieuwsfeitjes van GRN.

WEBSHOP
Door onze samenwerking met City Bibles hebben we de fysieke middelen, die onze audiobediening ondersteunen, ondergebracht in een webshop, zodat ze eenvoudig besteld kunnen worden. Het gaat dan vooral om de audio-visuele onderwijsprogramma's die een extra dimensie geven aan de presentatie van de boodschap. De webshop, genaamd Bible Factory, bezoekt u via https://biblefactory.org/nl/evangelisatie/gospel-recordings.html

 

 

 


ONDERSTEUNING KENIA

Dankzij uw ondersteuning konden we ook dit jaar weer bijdragen aan het maken van nieuwe opnames in Kenia en distributie van bestaande en nieuwe opnames aldaar. Daar zijn we heel dankbaar voor. We hopen in 2023 een kort verslag te kunnen geven.


 

NIEUW PROJECT
We zijn binnen GRN begonnen met de voorbereiding van de opname van ’Good News’ in de Nederlandse gebarentaal. We werken hierbij samen met gebarentolken en ervaringsdeskundigen van andere zendingsorganisaties. GRN collega's binnen Europa reiken zich ook uit naar opnames in gebarentaal zodat ook dove en slechthorende mensen uitleg over het evangelie kunnen krijgen in de taal van hun hart. Veel mensen denken dat gebarentaal één 'taal' is, maar het blijkt toch per taal te verschillen. Mede daarom is het voor ons belangrijk om te kijken wat we kunnen bereiken op dit gebied. Mocht u meer willen weten of ons (financieel) willen ondersteunen (voor bijv. vergoeding studio en gebarentolken), uw reacties zijn van harte welkom. (bij giften graag o.v.v. Project gebarentaal)

 

KERST- EN EINDEJAARS GROET
Graag willen wij u hartelijk dankzeggen voor uw steun om het belangrijke werk van GRN voort te mogen zetten. Mocht u het op uw hart hebben een eindejaarsgift te geven, zodat we nog meer mensen die nog nooit van Jezus gehoord hebben kunnen bereiken, dan kan dit vrij simpel door onderaan deze groet op de button “ondersteun ons” te klikken. Bent u minder digitaal aangelegd dan kan 't uiteraard ook door 'gewoon' een bedrag over te maken op ons IBAN rekeningnummer dat u ook hieronder aantreft. GRN is door de belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). 

Zegen en groet,
Team Gospel Recordings Nederland

GOSPEL RECORDINGS NEDERLAND
van Gulickstraat 5
8081 AR Elburg

Telefoon: +31 (0) 525 - 769008

Email: info@gospelrecordings.nl
Website: www.gospelrecordings.nl

IBAN/rekeningnummer NL12 RABO 0141 5334 12
Incassant-ID: NL09ZZZ412032980000
KvK 41203298