Gospel Recordings Nederland

Nieuwsbrief GRN oktober 2023 (30/10/2023)

OKTOBER 2023

Beste lezers,

Sleutelhangers met QR-code naar Bhutan

In oktober mochten we als Stichting Vietnam-Nederland eindelijk weer op reis. Dit keer na 12 jaar naar Bhutan.
Ongelooflijk veel bagage ging er mee. 200 kg maar liefst, waaronder 2000 stuks sleutelhangers met QR-code van GRN, die vol verwondering in ontvangst werden genomen. Op bijgaande foto's zijn we porties aan het maken in de hotelkamer.

Op de vrouwenochtend kreeg iedereen er 1 en deden we voor hoe je ze op je mobiel kon gebruiken. Het enthousiasme was enorm.
Jullie zullen begrijpen dat i.v.m. de herkenbaarheid van de mensen we daar geen foto's van hebben.
Naast de sleutelhangers hadden we zo'n 300 stuks van Jezus Messias mee in het Engels, maar ook enkele in het Dzongka, de taal van Bhutan. Toen 1 van de medewerkers die zag, was hij stomverbaasd, en riep uit;;;; dat is in onze taal, dat is Dzongka!!!! jammer genoeg hadden we daarvan maar 6 stuks.
Wel is het zo dat deze kreet maakt dat we dromen van een vervolgreis volgend jaar. Met heel veel van deze Dzongka boeken en sleutelhangers. Wat een kans om zo het Evangelie te delen. Als God roept: bid er voor en laat het horen. Laten we de kansen grijpen die God geeft nu het nog kan.

Gods zegen voor u allemaal!!

Hartelijke groet Hennie en Merel
Ambassadeurs Vietnam-Nederland

     

 

Evangelisatieboodschap in gebarentaal 

Sinds 1 juli 2021 is de Nederlandse gebarentaal een erkende taal en hebben wij het verlangen een evangelieboodschap op te nemen in deze taal. We hebben gekozen voor de opname 'Good News' waarin het evangelie van Genesis tot en met Pinksteren wordt uitgelegd. Hiervan is ook beeldmateriaal, dit willen we verwerken in de opname. Er komt ook ondertiteling en er wordt gesproken woord aan toegevoegd, zodat de opname breed ingezet kan worden. (voorbeeld hiervan in het Engels: https://globalrecordings.net/en/language/3222)

 

Er zijn twee niet horende en één horende gebarentolk bereid gevonden om hieraan mee te werken.

Daarnaast is er een studio waar we deze opnamen kunnen maken en de opnamen geëdit kunnen worden.

Er is hierbij samenwerking gezocht met het dovenpastoraat/gebarendominee in Nederland. Hij is ook betrokken bij andere opnamen in de Nederlandse gebarentaal, waarop de opname ’Goede Nieuws’ een mooie aanvulling is.

We verwachten de opnames te kunnen verspreiden/distribueren via:

Zodra de opnames gereed zijn zullen we via de (Christelijke) Media aandacht voor de opnames vragen.

Er zijn in gebarentaal wel Nederlandse preken beschikbaar, echter is er nog geen evangelisatiemateriaal voor hen die Jezus nog niet hebben aangenomen. Daarom willen we via deze nieuwe opnames zoveel mogelijk dove en slechthorende mensen bereiken met het Evangelie.


Om de begrootte projectkosten van € 5.925,- te kunnen dekken zijn we nog op zoek naar sponsoren / giften en uiteraard naar gebed voor dit project.

 

De opname staat gepland voor 2024.

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar: marion@gospelrecordings.nl

 

De belangrijkste resultaten van GRN in 2022 op een rij

 

 

 

 

 

 

 

Zegen en groet,
Team Gospel Recordings Nederland

GOSPEL RECORDINGS NEDERLAND
van Gulickstraat 5
8081 AR Elburg

Telefoon: +31 (0) 525 - 769008

Email: info@gospelrecordings.nl
Website: www.gospelrecordings.nl

IBAN/rekeningnummer NL12 RABO 0141 5334 12
Incassant-ID: NL09ZZZ412032980000
KvK 41203298