Gospel Recordings Nederland

Nieuwsbrief GRN december 2023 (14/12/2023)

DECEMBER 2023

Beste lezers,

WEBSHOP
Graag herinneren we jullie er nog een keer aan dat onze fysieke middelen, die de audiobediening ondersteunen, ondergebracht zijn in een webshop, zodat ze eenvoudig besteld kunnen worden. Het gaat dan vooral om de audio-visuele onderwijsprogramma's, audiospelers en sleutelhangers met QR-code. De webshop, genaamd Bible Factory, bezoek je via https://biblefactory.org/nl/evangelisatie/gospel-recordings.html

 

 


PROJECT GEBARENTAAL
Zoals in de vorige nieuwsbrief al gemeld beginnen we in 2024 met de opname van ’Good News’ in de Nederlandse gebarentaal. We werken hierbij samen met gebarentolken en ervaringsdeskundigen van andere zendingsorganisaties. Mocht je meer willen weten of financieel bij willen dragen (voor bijv. vergoeding studio en gebarentolken) dan is je reacties van harte welkom. (bij giften graag o.v.v. Project gebarentaal).

 

 
We verwachten de opnames te gaan verspreiden/distribueren via:

Zodra de opnames gereed zijn zullen we via de (Christelijke) Media aandacht voor de opnames vragen.

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar: marion@gospelrecordings.nl

 

LUZ ELBURG
Vanuit GRN zijn we nog steeds betrokken bij Luz (betekent Licht) Elburg: Na de COVID zijn we afgelopen zomer weer begonnen met maandelijkse bijeenkomsten. Dit zijn de ene maand huiskamerbijeenkomsten en de andere maand een uitje. We helpen met het leren van de Nederlandse taal in spelvorm en proberen een lichtend licht te zijn voor de vrouwen. Met de (audio)materialen van GRN kunnen we de vrouwen kennis laten maken met het evangelie, zodat zij die niet kunnen lezen en/of schrijven in de taal van hun hart over Jezus kunnen horen.

NOODOPVANG WALIBI
Ook dit jaar is de noodopvang voor asielzoekers weer opgebouwd bij Walibi. Het is verboden om daar rechtstreeks het evangelie uit te delen. Door de kerken te voorzien van de sleutelhangers met onze QR-code, kunnen de asielzoekers die hier komen, de sleutelhangers zelf meenemen en de QR-code wellicht zelf delen met hun naasten op de noodopvang.

     

 

KERST- EN EINDEJAARS GROET
Langs deze weg willen wij jullie weer hartelijk danken voor jullie steun om het belangrijke werk van GRN voort te mogen zetten. Mocht je het op je hart hebben een eindejaarsgift te geven, zodat we nog meer mensen kunnen bereiken het hét Goede Nieuws, dan kan dit vrij simpel door onderaan deze groet op de button “ondersteun ons” te klikken. Bent u minder digitaal aangelegd dan kan 't uiteraard ook door 'gewoon' een bedrag over te maken op ons IBAN rekeningnummer dat u ook hieronder aantreft. GRN is door de belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). 

 

 

Zegen en groet,
Team Gospel Recordings Nederland

GOSPEL RECORDINGS NEDERLAND
van Gulickstraat 5
8081 AR Elburg

Telefoon: +31 (0) 525 - 769008

Email: info@gospelrecordings.nl
Website: www.gospelrecordings.nl

IBAN/rekeningnummer NL12 RABO 0141 5334 12
Incassant-ID: NL09ZZZ412032980000
KvK 41203298