Gospel Recordings Nederland

Nieuwsbrief GRN oktober 2016 (19/10/2016)

 OKTOBER 2016

ZIJN WE ER AL?

Global Recordings Network, waar wij als zendingsorganisatie deel vanuit maken, heeft gedurende de afgelopen 76 jaar in bijna 6.300 talen en dialecten audio-opnames gemaakt. Talen zoals b.v. Engels, Spaans of Frans, die door mensen in allerlei landen gesproken worden, staan bekend als officieel erkend met een ISO taalcode. Maar als onderdeel van die ‘grote’ en bekende talen bestaan er ook vaak dialecten, talen die gesproken worden door kleinere maar verwante groepen zoals b.v. stammen. Neem b.v. Engels dat in landen als Australië, Groot Britannië en India gesproken wordt. Iedereen begrijpt de taal, maar soms wijkt het heel erg af van hoe inwoners uit b.v. de VS het spreken. Voor het schrijven en vertalen van de bijbel is de ‘standaard’ taal heel bruikbaar en nuttig. Maar voor mondelinge communicatie, zoals onze GRN opnames, willen mensen bij voorkeur Gods boodschap in de taal van hun hart horen. Vooral in hun eigen dialect.

Dr. Gerry Gutierrez, onze GRN-collega die taalcoördinator in de VS is, bezocht onlangs een bijeenkomst van zendelingen in Dallas (Texas). Een van de doelstellingen was een uniforme lijst samen te stellen van middelen (b.v. de Jezus-film), bijbels en GRN-opnames die gebruikt kunnen worden voor evangelisatiedoeleinden over de hele wereld. GRN staat internationaal bij zendelingen bekend als dé ‘hofleverancier’ van opnames in dialecten en talen, omdat we naast de belangrijkste en bekende talen ook in 3.800 andere dialecten opnames hebben. Bovendien hebben we daarnaast ruim 6.500 namen van mogelijke talen/dialecten die nog onderzocht moeten worden voor zendingsdoeleinden. Bid u/jij s.v.p. mee voor onze internationale afdeling (Language Tracking department) die met vele opnamemensen en veldwerkers alle talen onderzoeken die nog opgenomen moeten worden? Wij als GRN zijn er nog niet, laten we de reis op een goede manier ten einde brengen! Hartelijk dank voor uw gebed en ander blijk van medeleven.

   

WAT ALS U BETROKKEN WILT ZIJN?

Als u naast gebed ook financieel betrokken wilt zijn om audio-opnames over Jezus’ verhaal in elke taal te kunnen blijven maken en verspreiden dan kunt u vriend worden. Bij een repeterende gift per maand of kwartaal ontvangt u de dubbel-cd ‘Passie voor muziek’ gratis. Aan deze cd, met 40 tracks, werkten o.a. mee: Oslo Gospel Choir, Sela, Leen Koster, Joke Buis, Brian Doerksen, Elise Mannah, Paul Baloche, Matthijn Buwalda, For King & Country, LEV, Reni & Elisa en vele anderen.

   

U kunt op verschillende manieren laten weten dat u vriend wilt worden: 

1. Klik op onderstaande foto, print 'm uit, vul 'm in en stuur 'm op naar ons adres in Elburg of mail 'm als bijlage naar info@gospelrecordings.nl 'Kenmerk machtiging' hoeft u niet in te vullen.

   


2. stuur een mail naar info@gospelrecordings.nl met daarin de gegevens die u hierboven op de kaart kunt invullen. Ook dan is 'Kenmerk machtiging' niet nodig.

3. klik onderaan deze nieuwsbrief op de button 'Ondersteun ons'. Klik dan op 'doorlopende machtiging' en vul de gegevens in.

In alle gevallen geldt dat uw gift repeterende van aard moet zijn, dus per maand of kwartaal. Zodra uw gegevens bij ons binnengekomen zijn sturen wij u de dubbel-cd 'Passie voor muziek' op. Deze cd komt begin november uit. Tevens start dan ook een social media campagne.


GOSPEL RECORDINGS NEDERLAND

Noorderbreedte 1A
8081 PX Elburg

Telefoon: +31 (0) 525 - 769008

Email: info@gospelrecordings.nl
Website: www.gospelrecordings.nl

IBAN/rekeningnummer NL12 RABO 0141 5334 12
Incassant-ID: NL09ZZZ412032980000
KvK 41203298

                         

Is deze nieuwsbrief slecht leesbaar? Bekijk de online versie

Als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen kunt u dit kenbaar maken door een e-mail te sturen naar info@gospelrecordings.nl