Gospel Recordings Nederland

Nieuwsbrief GRN februari 2017 (02/03/2017)

 FEBRUARI 2017

Beste lezers,

Maar over de tijden en gelegenheden, broeders, is het niet nodig, dat u geschreven wordt: immers, gij weet zelf zeer goed, dat de dag des Heren zó komt, als een dief in de nacht. Terwijl zij zeggen: het is (alles) vrede en rust, overkomt hun, als de weeën een zwangere vrouw, een plotseling verderf, en zij zullen geenzins ontkomen (1 Thess. 5:1-3). 

We leven in een roerige en rare tijd. Paulus heeft ons daar al vroegtijdig voor gewaarschuwd. 'Eerst moet de afval komen en de mens der wetteloosheid zich openbaren, de zoon des verderfs'. Zien we de tekenen niet dagelijks om ons heen. Overal in het leven, op tv, in de krant, op social media, het is net of de leugen als waarheid verkondigd en gepresenteerd wordt. Terwijl men doet voorkomen of alles mag en/of is toegestaan, en dat er vrede en rust heerst. Precies hún, die daar aan mee doen, zal de komst des Heren ze zo overvallen als in 1 Thess, 5:1-3 staat. En juist daarom is het zo belangrijk dat we Gods rijke evangelie kenbaar maken, NU HET NOG KAN!! Daarom voeren we van harte Gods opdracht uit om tot de einder der aarde zijn heil kenbaar te maken. In elke taal, in elk land, op vele manieren. Doet u mee? Wilt u ons daar bij steunen en helpen?

   


PROJECT: AUDIO-OPNAMES MAKEN EN VERSPREIDEN IN STAMMENTALEN TE INDONESIË

Indonesië is de grootste archipel ter wereld. Het heeft 17.508 eilanden en is 5150 km lang. De Republiek Indonesië werd uitgeroepen als een onafhankelijk land op 17 augustus 1945. Met een populatie van 258 miljoen mensen is het qua inwoneraantal het op drie na grootste land ter wereld en tevens het land met de grootste moslimbevolking, hoewel de islam geen staatsreligie is. Er zijn meer dan 500 stammen die meer dan 1000 talen en dialecten spreken. De nationale taal is het Bahasa Indonesia. Elke stam heeft zijn eigen taal, kleding, cultuur, kunst en speciale voeding. De belangrijkste religies die de overheid toelaat zijn de islam, het christendom (katholieke en protestantse), hindoeïsme, boeddhisme en traditionele religies.

Gezien de historische band die Nederland met Indonesië heeft ondersteunen we als Gospel Recordings Nederland graag projecten in dit land. Voor 2017 staan de volgende opnameprojecten gepland:

   

 

   


Enkele foto’s om een indruk te geven van vergelijkbare projecten in Indonesië:

 


In 2017 staat het maken van opnames in de 7 genoemde talen gepland (zie foto’s hierboven). Daarnaast willen we 500 cd’s met opnames in de Lematang taal, die vorig jaar zijn gemaakt, verspreiden. Tevens worden Sabers (opwindbare mp3-spelers) gedistribueerd met boodschappen in lokale talen van 14 stammen te West-Papoea.

Voor dit totale project hopen we in 2017 via verschillende kanalen totaal € 15.000,= te mogen ontvangen. Mocht u dit willen steunen, klik dan op deze link: Gift project Indonesië

   

 

VOORGANGER EN ZANGER LEEN KOSTER IS AMBASSADEUR VAN GOSPEL RECORDINGS NEDERLAND GEWORDEN

Vanaf 1 januari 2017 heeft Leen Koster zich als ambassadeur bij ons aangesloten. Leen is spreker, zanger, songwriter en een man met een echt zendingshart. Hij is gehuwd met Trudy en samen hebben ze 4 kinderen en 5 kleinkinderen. Zijn thuisbasis is de Volle Evangelie Gemeente Het Kruispunt in Nieuwerkerk aan den IJssel waar hij voorganger is. Daarnaast spreekt en zingt Leen in veel andere gemeentes.

Op 6 november 2015 kwam zijn eerste CD "Diep van binnen" uit. De cd werd geproduceerd door Ralph van Manen en uitgegeven door Ecovata, een organisatie waar we ook nauw mee samenwerken. Na het uitkomen van de cd kwam deze direct op nummer 1 in de Nederlandse Gospel top 10. Tevens stond de cd o.a. op de website van SBS 6 geruime tijd op nummer 1 in de download top 10.
Na het uitkomen van ‘Diep van binnen’ is er veel gebeurd. Leen gaf interviews aan diverse kranten, bladen, radio- en tv stations en heeft inmiddels een aantal grote concerten met zijn band gegeven. Maar ook kleinere intieme winkeloptredens in Christelijke boekwinkels zijn in trek. 

Inmiddels is Leen druk bezig met zijn nieuwe album ‘Dichterbij dan ooit’ dat naar verwachting eind maart 2017 uit gaat komen. Ook nu betreft het weer een mix van ballads en uptempo songs waarin zeer herkenbare thema’s uit het leven van iedereen de revue passeren. Maar ook heel duidelijk een heen wijzing naar ‘het antwoord’ op vele vragen in het leven: Jezus Christus, de zoon van God.

Afgelopen jaar was Leen als zendeling o.a. nog actief in Oost-Europa en Suriname, waar hij ook een breed netwerk heeft.

GRN en Leen Koster bieden kerken en gemeentes zgn GRN-diensten aan. Leen zal dan spreken over zending en evangelisatie om mensen in hun eigen taal te kunnen bereiken. Maar hij zal ook een aantal liederen ten gehore brengen. Wilt u hierover meer weten, neem dan contact op met Leen Koster of Jaap Westerink via de websites www.leenkoster.nl of www.gospelrecordings.nl 

Mocht u vriend/donateur willen worden van GRN door een maandelijkse donatie over te maken, dan ontvangt u één van beide albums van Leen Koster als cadeau. Om dit te regelen kunt u contact opnemen via e-mail info@gospelrecordings.nl of bel ons: 0525-769008.

   


HOE MENSEN TE BEREIKEN ZIJN VIA FACEBOOK!

Sinds kort adverteren we heel doelgericht met filmpjes en boodschappen van GRN in bepaalde landen en de belangrijkste taal van dat land. Om u een voorbeeld te geven: de advertentie die u hierboven ziet heeft in 1 week de volgende resultaten behaald:

   

Dit is slechts één voorbeeld, we hebben inmiddels al meerdere advertenties geplaatst. Mocht u hiervoor nog tips hebben dan houden we ons van harte aanbevolen.


GOSPEL RECORDINGS NEDERLAND

Noorderbreedte 1A
8081 PX Elburg

Telefoon: +31 (0) 525 - 769008

Email: info@gospelrecordings.nl
Website: www.gospelrecordings.nl

IBAN/rekeningnummer NL12 RABO 0141 5334 12
Incassant-ID: NL09ZZZ412032980000
KvK 41203298

                         

Is deze nieuwsbrief slecht leesbaar? Bekijk de online versie

Als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen kunt u dit kenbaar maken door een e-mail te sturen naar info@gospelrecordings.nl