Gospel Recordings Nederland

 

GOSPEL RECORDINGS NEDERLAND VERKOOPT BODEMVOEDING VOOR HET EVANGELIE IN ELKE TAAL

Zendingsorganisatie Gospel Recordings Nederland uit Elburg houdt gedurende de aankomende weken (eind december 2018) een mooie actie om het Evangelie in elke taal te kunnen verspreiden d.m.v. verkoop van milieuvriendelijke kunstmest. Deze organische bodemvoeding is een hoogwaardig natuurproduct voor uw plant en voor een actief bodemleven met een hoog kalkgehalte en is rijk aan spoorelementen. De korrel heeft een diameter van 3-4 mm en kent geen verrijkingen cq. toevoegingen.

  

Gospel Recordings Nederland, gevestigd aan de Noorderbreedte 1a te Elburg (boven de winkel van woonprofessional Pruis) voorziet in audio-(visuele) materialen voor evangelisatie en discipelschapsvorming voor de minst bereikte taalgroepen in de wereld. De passie van GRN is om te werken in gebieden waar de Bijbel nog niet vertaald is en er nog geen levensvatbare gemeente is. Of in gebieden waar een deel van de Bijbel vertaald is, maar waar er maar weinig mensen zijn die het kunnen lezen of begrijpen.

Audio-visuele materialen zijn een krachtig evangelisatiemiddel omdat zij het evangelie communiceren in een verhaalvorm die vooral geschikt is voor mensen die leren op een orale wijze. De opnamen kunnen gratis gedownload worden van onze website www.gospelrecordings.nl, en verspreid worden middels CD's, per e-mail, Bluetooth of m.b.v. andere media. Tevens hebben we een prachtige gratis app 5FISH die zeer geschikt is voor evangelisatiedoeleinden.

Aangezien de organisatie opgericht is in 1939 beschikken ze inmiddels over een archief van ongeveer 6400 talen. Dat is meer dan 1 taal per week! Veel van deze opnamen zijn gemaakt in talen die gesproken worden door de minst bereikte volken op de wereld.

U kunt zakken organische bodemvoeding aanschaffen bij tuindersbedrijf V.O.F. W en F Docter aan de Molenweg 29 te Elburg, waar ook veel mensen uit de wijde omgeving groente en fruit kopen. Er liggen voldoende zakken van 25 kg voor € 20,= per stuk. U steunt er een heel goed en mooi doel mee! Van harte aanbevolen.

HELPT U MEE OM OP DEZE MANIER IEDEREEN TER WERELD MET HET EVANGELIE IN HUN EIGEN TAAL TE BEREIKEN?Gospel Recordings Nederland zet zich in voor werk in Indonesië

Indonesië is de grootste archipel ter wereld. Het heeft 17.508 eilanden en is 5150 km lang. De Republiek Indonesië werd uitgeroepen als een onafhankelijk land op 17 augustus 1945.Met een populatie van 258 miljoen mensen is het qua inwoneraantal het op drie na grootste land ter wereld en tevens het land met de grootste moslimbevolking, hoewel de islam geen staatsreligie is. Er zijn meer dan 500 stammen die meer dan 1000 talen en dialecten spreken. De nationale taal is het Bahasa Indonesia. Elke stam heeft zijn eigen taal, kleding, cultuur, kunst en speciale voeding. De belangrijkste religies die de overheid toelaat zijn de islam, het christendom (katholieke en protestantse), hindoeïsme, boeddhisme en traditionele religies.

Gezien de historische band die Nederland met Indonesië heeft ondersteunen we als Gospel Recordings Nederland projecten in dit land. Dankzij de giften die we in 2017 ontvingen mochten we in 2017 14 nieuwe opnames maken in plaats van de geplande 7!! We zijn daar bijzonder dankbaar voor. Ook konden er veel meer cd's en Sabers gedistribueerd worden dan gepland. Dank voor uw bijdrage!. Wat er in 2018 is gerealiseerd en gepland staat voor 2019 leest u hier.

Nieuwsbrieven

Wilt u onze nieuwsbrief ook via mail ontvangen? Stuur ons uw mailadres, info@gospelrecordings.nl

Lees hier de nieuwsbrief november 2019.

Lees hier de nieuwsbrief juni 2019.

Lees hier de nieuwsbrief december 2018.

Lees hier de nieuwsbrief oktober 2018.

Lees hier de nieuwsbrief juni 2018.

Lees hier de nieuwsbrief februari 2018.

Lees hier de nieuwsbrief december 2017.

Lees hier de nieuwsbrief november 2017.

Lees hier de nieuwsbrief september 2017.

Kijk in het nieuwsbrief archief