Gospel Recordings Nederland

 

                          

 

Gospel Recordings Nederland & City Bibles Foundation hebben wat betreft het delen van het Evangelie besloten samen op te trekken. De nadruk ligt hierbij op wederzijdse ondersteuning door gezamenlijke opslag, distributie en verzending van middelen. Daarnaast delen we onze netwerken (AVG-proof) om zo, met behoud van eigen identiteit en zelfstandigheid wat betreft governance en financiën, innovatieve ontsluiting van Christelijke content te kunnen ontwikkelen en realiseren. Beide organisaties hebben de intentie om elkaar maximaal te dienen bij de invulling van hun eigen visie en missie.

City Bible Foundation is een christelijk non-profit bedrijf dat gespecialiseerd is in op maat gemaakte producten en evangelisatiemateriaal. Ze drukken elk jaar meer dan 500.000 City Bibles (Nieuwe Testamenten). City Bible Foundation werkt samen met YouVersion, Faith Comes by Hearing, The Bible Project, Bible App for Kids, Superbook en nu trekken ze ook samen op met Gospel Recordings Nederland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Veenendaal, waar vanaf nu ook de producten van GRN liggen.Gospel Recordings Nederland zet zich de laatste jaren in voor het werk in Kenia

We willen onze collegae in Kenia helpen om opnames te kunnen maken in bepaalde stammentalen waar het Evangelie nog niet bekend is. Het gaat vooral om de volgende talen:

- Giryama: Rabai - Kenia (april/mei)
- Giriama - Kenia (april/mei)
- Hardzabe - Tanzania (juni/juli)
- Karamojong - Uganda (augustus/september)
- Laarim -Sth Sudan (november)
- Marakwet: Sengwer - Kenia (december)


Maar ook verspreiding van bestaande opnames staat op de planning! Voor deze 'outreaches' gaat het om:

- Sabaot (april)
- Ogiek (juni)
- Giryama (augustus)
- Pokomo (oktober)
- Somali (oktober)


Regelmatig gaan onze collegae, na het maken van opnames en de distributie ervan, terug om te evalueren en kijken wat de impact van de 'outreaces' is. Dit jaar gaan ze opnieuw langs bij de volgende stammen:

- Turkana (maart)
- Teso (mei)
- Samburu (juli)
- Maasai (september)
- Digo (november)

 


groep mannelijke pastors die meer leren over het gebruik van GRN materialen


Mede in verband met Covid-19 bidden we dat we zoveel mogelijk van bovengenoemde plannen kunnen realiseren. Dat God ons hiervoor veiligheid, een goede gezondheid en genade schenkt. Dat God zal voorzien in de financiële behoefte hiervoor en dat de richtlijnen ter preventie van Covid-19 beperkt zullen worden om de uitvoering van deze projecten zoveel mogelijk door te kunnen laten gaan.

 


Voorgangers uit verschillende kerken die GRN-materiaal ontvangen


Het budget voor het maken van opnames en het distribueren ervan bedraagt ca. € 3.600,= per taal. Dat zijn vooral reis- en verblijfkosten, eten, drinken, trainingen, coördinatie etc. Voor een 'herbezoek' en evaluatie bedraagt het budget per taal ca. € 225,=

Mocht u het op uw hart hebben om dit project te ondersteunen dan kunt u een gift overmaken onder vermelding van 'project Kenia 2021'. De gegevens treft u hieronder aan. Ook kunt u onder aan deze nieuwsbrief de button 'ondersteun ons' aanklikken of bijgaande QR-code scannen. En wilt u het s.v.p. ook (weer) onder de aandacht brengen in uw kerk/gemeente? 

 

 

 


Nieuwsbrieven

Wilt u onze nieuwsbrief ook via mail ontvangen? Stuur ons uw mailadres, info@gospelrecordings.nl

Lees hier de nieuwsbrief maart 2023.

Lees hier de nieuwsbrief december 2022.

Lees hier de nieuwsbrief oktober 2022.

Lees hier de nieuwsbrief mei 2022.

Lees hier de nieuwsbrief april 2022.

Lees hier de nieuwsbrief februari 2022.

Lees hier de nieuwsbrief december 2021.

Lees hier de nieuwsbrief augustus 2021.

Lees hier de nieuwsbrief januari 2021.

Lees hier de nieuwsbrief december 2020.

Lees hier de nieuwsbrief oktober 2020.

Lees hier de nieuwsbrief april 2020.

Lees hier de nieuwsbrief november 2019.

Lees hier de nieuwsbrief juni 2019.

Lees hier de nieuwsbrief december 2018.

Lees hier de nieuwsbrief oktober 2018.

Lees hier de nieuwsbrief juni 2018.

Lees hier de nieuwsbrief februari 2018.

Kijk in het nieuwsbrief archief