Gospel Recordings Nederland

Gospel Recordings Nederland zet zich in voor werk in Indonesië
Indonesië is de grootste archipel ter wereld. Het heeft 17.508 eilanden en is 5150 km lang. De Republiek Indonesië werd uitgeroepen als een onafhankelijk land op 17 augustus 1945.Met een populatie van 258 miljoen mensen is het qua inwoneraantal het op drie na grootste land ter wereld en tevens het land met de grootste moslimbevolking, hoewel de islam geen staatsreligie is. Er zijn meer dan 500 stammen die meer dan 1000 talen en dialecten spreken. De nationale taal is het Bahasa Indonesia. Elke stam heeft zijn eigen taal, kleding, cultuur, kunst en speciale voeding. De belangrijkste religies die de overheid toelaat zijn de islam, het christendom (katholieke en protestantse), hindoeïsme, boeddhisme en traditionele religies.

Gezien de historische band die Nederland met Indonesië heeft ondersteunen we als Gospel Recordings Nederland projecten in dit land. Dankzij de giften die we in 2017 ontvingen mochten we in 2017 14 nieuwe opnames maken in plaats van de geplande 7!! We zijn daar bijzonder dankbaar voor. Ook konden er veel meer cd's en Sabers gedistribueerd worden dan gepland. Dank voor uw bijdrage!. Voor 2018 willen we graag door en staan 10 nieuwe opnames gepland in verschillende stammentalen en ook staat distributie van verschillende producten op het lijstje. 

Opgenomen in 2017 op Borneo: Arut, Delang en Batangkawa.
Opgenomen in 2017 op de Molukken: Minang kabau Muko, Selaru, Oirata, Kei Kecil, Kei Basar, Larat, Yamdena, Wermatang, Seira, Malay kei en Airata Lu.


Nieuwsbrieven

Wilt u onze nieuwsbrief ook via mail ontvangen? Stuur ons uw mailadres, info@gospelrecordings.nl

Lees hier de nieuwsbrief december 2018.

Lees hier de nieuwsbrief oktober 2018.

Lees hier de nieuwsbrief juni 2018.

Lees hier de nieuwsbrief februari 2018.

Lees hier de nieuwsbrief december 2017.

Lees hier de nieuwsbrief november 2017.

Lees hier de nieuwsbrief september 2017.

Kijk in het nieuwsbrief archief